Тук има 447 873 обяви за имоти
Търси + Добави Бележник
Продава  Къща, град София, Бояна • 3 650 000 EUR • ID 99657981 — holmes.bg - [2]
17 Увеличи

Продава Къща град София, БоянаID: 99657981

Виж на картата
3 650 000 EUR
Цената е с включено ДДС
Запиши имота в Бележника
Super Credit
  • Квадратура
  • 808 m2
  • Етаж
  • 3-ти
  • ГАЗ
  • ДА
  • ТEЦ
  • НЕ
  • Особености
  • Асансьор / С гараж / С паркинг / Видео наблюдение / Контрол на достъпа / Възможност за дан. кредит / Тухла, 99657981
Допълнителна информация:
Представяме ви една забележителна резиденция.
Върху площ от 808м2 са развити четири нива, всяко от които с максимално рационално усвоена площ, без никакви паразитни пространства.
Къщата е на финален етап от строителството, като посочената цена е за издадена в степен до ключ и с Разрешение за ползване .
В този имот е помислено буквално за всичко, което би могло да е в удобство на собственика. Изградена е система умен дом , управляваща почти всички процеси в къщата. Налични са няколко алтернативни вида за отопление. Изградена е подова отоплителна инсталация, която може да бъде захранена с газов котел или термопомпа, за които има пълна техническа обезпеченост. На покривът на сградата има подготовка за изграждане на соларна инсталация, с панели и батерия, с производителност 20кв/ч. Отделно, в техническото помещение е предвиден монтаж и на ел. генератор.
Къщата е присъединена към канализационната мрежа, което е рядко срещано в района.
Всички помещения са климатизирани, с мултисплит система.
На сутеренното ниво, което е предвидено за спа и релакс зона, с налични помещения, обособени за джакузи, парна баня, сауна, масажно, фитнес, игрална зала с мокър бар и санитарни възли има изградена вентилационна система.
Първият етаж се състои от входно преддверие, водещо до просторна дневна с трапезария и кухня, ориентирани в южна посока, към двора. На това ново са налични още офис, голям гараж за три автомобила, с монтирана зарядна станция за електромобили и домакинско помещение.
На вторият етаж са разположени три спални, всяка от които със собствена баня и гардеробна.
Третият етаж е развит като огромен, двустаен апартамент, състоящ се от просторна дневна и спалня с баня, заобиколен от панорамна тераса, със спираща дъха 360 градусова гледка, към планината и града.
Всички помещения са със забележителна големина, правилни форми и максимална естествена осветеност, която не е за сметка на функционалността им.
Четирите нива са достъпни и с изключително тих, хидравличен асансьор.
Парцелът е равен, с площ от 1000м2. , в който е предвидено да паркират до 5 автомобила, градинско стопанство, барбекю зона и много място, в което да се изградят различни кътове, като цветарници, за спортни дейности, както и басейн.
При строителството на обекта не са пестени средства, като вложените материални са от най-висок клас. Фасадата е окачена, вентилируема, изпълнена с двойни изолационни плочи от екструдиран испански гранитогрес. Настилките във всички помещения са от испански гранитогрес, а санитарията и оборудването в баните и тоалетните са италиански, изпълнени по дизайнерски проект. Във всички помещения е изпълнен окачен таван с допълнителна звукоизолация и скрито осветление. Всички пердета и щори в къщата са с дистанционно задвижване и могат да се управляват от системата 'умен дом'.
В цялата къща има изградена озвучителна система, разделена с усилватели на различни кръгове, с възможност за възпроизвеждане на различна музика, с различен интензитет на всеки етаж и във всяко помещение.
Изградена е дренажна система в целият парцел, която при нужда да отвежда всички придошли подпочвени или дъждовни води в канализационната система, без да изсушава прекалено почвата и да вреди на насажденията.
Наличен е и кладенец, който да обезпечава поливната система.
Този имот определено може да се нарече луксозен и без аналог.
Дворът е засипан с хумус и подготвен за озеленяване.
Вижте всички наши оферти на www.universi.bg
Страница на обявата:
Сподели обявата:
Публикувана в 14:45 на 11 април, 2024 год. Обявата е посетена 18 пъти
Брокер:
Брокер Владимир  Касамаков Владимир Касамаков

Личен телефон: 0885 441 447

Още оферти от Владимир Касамаков:
продажби   наеми
Агенция:
Агенция УНИВЕРСИ ЕООД
УНИВЕРСИ ЕООД
град София, ул. 'Милин камък' 57, ет.1

Офис телефони: 0885 441 447
Телефон: 0885441447

Още оферти на агенцията:
продажби   наеми
Изпрати E-mail на продавача:
  • Въпрос:

  • Вашето име:

  • Вашия Е-mail:

  • Телефон: